Jouw selectie
Ik heb interesse
Jouw geselecteerde Divi's
Totaalp.m. excl. BTW

Vraag je pakket aan en ontvang alle informatie om snel te starten

Nierziekten

Dit specialisme bestaat uit de volgende Divi’s

Over dit specialisme

Achtergrond van dit thema: Landelijk bewustzijnsproject
Vanuit het landelijke bewustzijnsproject is een samenwerking ontstaan tussen MCL (afdeling nefrologie) het UMCG (afdeling nefrologie) en Indiveo. Met praktijkvoorbeelden en tools moet het bewustzijnsproject AIOS stimuleren om doelmatige keuzes te maken in de praktijk. Uiteraard kunnen alle zorgverleners hun doelmatig denken en handelen verder verbeteren. Op de website van het bewustzijnsproject is meer te lezen over dit initiatief.

Resultaat: informatiepakket voor nierpatiënten
Samen met artsen in opleiding (AIOS) en medisch specialisten zijn er verschillende Divi’s ontwikkeld om nierpatiënten beter te informeren. Door patiënten met Divi’s te informeren zien zij alleen de informatie die op dat moment voor hen van belang is. En als een patiënt moet worden geïnformeerd over meerdere onderwerpen of een zorgpad, worden Divi’s simpel gekoppeld en beveiligd verstuurd.
Nierpatiënten begrijpen hierdoor beter in welke situatie zij bevinden en wat er op welk moment belangrijk is.

Zorgverleners zijn op hun beurt minder tijd kwijt aan het uitleggen van complexe processen die met nierziekten gepaard gaan.

Als ik start met het thema, kan ik daarna nog extra Divi’s toevoegen?

Zeker, Indiveo biedt een flexibele omgeving waar eenvoudig Divi’s kunnen worden toegevoegd.

Wij willen graag starten met een thema, kan ik deze Divi’s ook voor mijn andere teamborden gebruiken?

Ja. Je huurt Divi’s als organisatie en je maakt als organisatie zelf teams aan. Je beslist dus zelf welke teams de Divi’s op hun bord te zien krijgen.

Wij willen een Divi die nog niet beschikbaar is, wat nu?

Wij willen alle onderzoeken, ziektebeelden en therapieën dekken. Dit doen we met elkaar en elke maand worden er nieuwe Divi’s toegevoegd. Mocht jullie Divi er niet bij staan dan kun je alle bestaande (digitale) informatie, zoals jullie PDF-folders, eenvoudig toevoegen aan Indiveo. 

Mocht je zelf een Divi willen maken? Lees hier maatwerk dan alles over maatwerk en neem contact met ons op!

Hoeveel tijd kost het om te starten met dit thema?

Starten met Indiveo is eenvoudig en gaat heel snel. De doorlooptijd van ‘start huren’ tot ‘start versturen’ bedraagt enkele dagen.

Meer specialismen

Menu