Indiveo abonnementen

Met een Indiveo abonnement krijg je voor een vast bedrag toegang tot alle Divi’s voor jullie specialisme of voor het hele ziekenhuis. En omdat ons aanbod groeit, bevat het abonnement steeds meer Divi’s.

Divitheek

Met een Indiveo abonnement krijg je toegang tot Indiveo met daarin de Divitheek, de begrijpelijke bibliotheek vol Divi’s.

Elke maand voegen we hier nieuwe Divi’s aan toe, waardoor je abonnement steeds meer begrijpelijke voorlichtingsmodules bevat! 

Een helder abonnement

Kies een abonnement voor jullie specialisme of voor het hele ziekenhuis.


Je betaalt een vast bedrag, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Zelf aan te passen

Divi’s zijn gevalideerd en met veel zorg gemaakt en waar nodig zelf aan te passen binnen Indiveo. 

Direct starten!

Elke Divi is met zorgverleners ontwikkeld. Daardoor zijn Divi’s kwalitatief, medisch en anatomisch correct én direct te gebruiken.

Indiveo groeit mee

Nieuwe Divi’s worden automatisch toegevoegd aan jullie abonnement. Zo groeit Indiveo automatisch mee, zonder meerprijs!

Vragen over een Indiveo abonnement

Zijn alle Divi’s met zorgverleners gemaakt en betrouwbaar?

Zeker, alle inhouden van onze Divi’s zijn samen met zorgverleners gemaakt en voordat je met een Divi start, vragen wij jullie om deze te controleren.

Wij zouden graag een Divi willen die nog niet beschikbaar is, wat nu?

Dat kan, want het kost tijd om alle informatie van een ziekenhuis om te zetten naar beeld en geluid.

Als de Divi nog niet beschikbaar is zijn er twee mogelijkheden. De Divi kan samen gemaakt worden of de informatie wordt op het bord geplaatst met een universele Divi. Dit zijn Divi’s met daarin een PDF van de huidige informatie van jullie eigen ziekenhuis.

Als ik Divi’s heb gekozen, kan ik dan later nog Divi’s toevoegen of verminderen?

Zeker. De Divitheek staat vol met Divi’s. Bovendien worden er elke maand nieuwe Divi’s toegevoegd die eenvoudig zijn te huren.

Indiveo werkt met maandelijkse licenties en daarom kan een Divi ook weer van het bord verwijderd worden als deze niet meer nodig is.

Hoeveel tijd kost het om te starten met Indiveo?

Starten met Indiveo is eenvoudig en gaat heel snel. De doorlooptijd van ‘start huren’ tot ‘start versturen’ bedraagt enkele dagen.

Menu