Veelgestelde vragen

Zorgverleners

Met Indiveo besteden medisch specialisten, verpleegkundigen en ondersteunende personeelsleden minder tijd aan het repetitief uitleggen van diagnostisch onderzoek, ziektebeelden en behandelingen. Hierdoor kan er meer tijd besteed worden aan patiënten.

De kans is groot dat de aanmeldlink verlopen is. Je kunt het wachtwoord herstellen door op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken en de stappen te volgen.

Log in in Indiveo en klik op ‘Divi shop’ voor het complete aanbod. Mocht de gewenste informatie daar niet tussen staan, kijk dan op onze pagina ‘Studio‘ om samen met ons een Divi te maken.

Dat is eenvoudig. Weten jullie al met welke Divi’s of met welk thema jullie willen starten? Selecteer deze dan in de Divitheek en vraag een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

Weten jullie nog niet precies hoe jullie Indiveo willen inrichting op jullie afdeling? Neem dan contact op via het contactformulier en omschrijf jullie wensen. We helpen jullie dan op weg.

Laat via het contactformulier jullie gegevens achter en wij nemen contact op. Daarna:

  • Plannen we een kennismaking om jullie wensen en ideeën te bespreken.
  • Werken we de Divi uit aan de hand van een duidelijk stappenplan.

Gewoonlijk duurt het maken van een Divi 4 tot 6 weken. Er zijn een aantal aspecten die invloed hebben op de productietijd. Deze leggen we tijdens de kennismaking uit.

Vraag niet beantwoord?