Veelgestelde vragen

ICT afdelingen

Indiveo is een digitale vervanger van de informatiefolder. Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen van patiënten.

Zeker, Indiveo biedt een eenvoudige integratiemogelijkheid met HiX (Chipsoft). Neem contact met ons op om onze integratie whitepaper te ontvangen.

Ja, ook voor EPIC heeft Indiveo een integratiemogelijkheid. Bovendien ben je voor deze integratie nooit veel tijd kwijt en hoeft er niet geprogrammeerd te worden.

Elk ziekenhuis kan Indiveo op zijn manier inrichten. Indiveo is bijvoorbeeld prima te koppelen aan een app om thuismetingen mee uit te voeren, zodat patiënten altijd een duidelijke uitleg krijgen.

Indiveo werkt samen met prominente bedrijven en organisaties, waardoor je als ziekenhuis weet dat e-health gekoppeld is. Bekijk hier onze integraties.

Op welke manier je Indiveo ook gebruikt, altijd staat de privacy van patiënten voorop. Wij vinden dat de regie over informatie altijd bij patiënten zelf ligt. Neem contact met ons op en ontvang onze whitepaper over Privacy.

Vraag niet beantwoord?