Veelgestelde vragen

Ik heb Indiveo informatie ontvangen

Geen code of geen toegang? Lees dit eerst.

1. U krijgt via Indiveo één email.
  2. Klik in deze mail op de groene knop “Klik hier voor uw informatie”.
  3. Er opent een pagina. Klik in deze pagina op “Toegangscode aanvragen”.
    Sluit deze pagina niet! Hier vult u zometeen de toegangscode in!
  4. De toegangscode wordt in een aparte email naar u gestuurd.
  5. Vul de toegangscode in op het scherm waar u zojuist de code aanvroeg.
  6. Klik op “Uw zorginformatie bekijken”.

Hoe bekijk ik ontvangen informatie?

Meest gestelde vragen

De toegangscode vraagt u zelf aan:

1. U krijgt via Indiveo één email.
  2. Klik in deze mail op de groene knop “Klik hier voor uw informatie”.
  3. Er opent een pagina. Klik in deze pagina op “Toegangscode aanvragen”.
    Sluit deze pagina niet! Hier vult u zometeen de toegangscode in!
  4. De toegangscode wordt in een aparte email gestuurd.
  5. Vul de toegangscode in op het scherm waar u zojuist de code aanvroeg.
  6. Klik op “Uw zorginformatie bekijken”.

Indiveo helpt u om de informatie die u van uw hulpverlener krijgt, begrijpelijk uit te leggen. Dit zorgt ervoor dat u weet wat u te wachten staat. Uw hulpverlener vindt dit belangrijk en gebruikt daarom Indiveo.

Ja. De informatie die u heeft gekregen is gestuurd door uw eigen hulpverlener. U kunt dit zien aan het logo in de email. Indiveo stuurt zelf geen informatie. Dit doen hulpverleners met behulp van Indiveo.

Indiveo heeft géén toegang tot uw gegevens. Het mailadres dat wordt gebruikt, wordt kortdurend in een streng beveiligde database bewaard en na 14 dagen verwijderd. Dit bewaren gebeurt om te kunnen achterhalen of de uitgezette mailopdrachten verstuurd zijn (functioneel).

Met uw toegangscode wordt de informatie beveiligd.

Het emailadres wordt niet gedeeld zonder uw uitdrukkelijke toestemming, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die uw hulpverlener met Indiveo gesloten heeft. Hierin wordt uw privacy altijd gewaarborgd.

U kunt op elk moment zelf uw informatie verwijderen. U doet dit als volgt:

• Open uw informatie en voer de toegangscode in.
  • Klik rechtsboven op ‘Meer’.
  • Selecteer ‘Verwijder mijn informatie’ en bevestig uw keuze.
  • Uw informatie wordt verwijderd.

U kunt Indiveo alleen vragen stellen die te maken hebben met uw email en de toegangscode. Voor vragen over uw afspraak of uw gezondheid kunt u terecht bij uw hulpverlener. U vindt de contactgegevens van uw hulpverlener in uw Indiveo informatie.