BeterDichtbij maakt het mogelijk om direct in contact te komen met zorgverleners of je eigen arts. Met deze digitale dienst komen patiënten eenvoudig in contact met hun zorgverleners.
De integratie van Indiveo Divi’s in BeterDichtbij maakt hoogwaardige informatie onderdeel van dit digitale platform. Hierdoor kun je patiënten snel en toegankelijk informatie op maat sturen.

Over de samenwerking
Indiveo en BeterDichtbij zetten de patiënt centraal en zorgen er voor dat zorgverleners op maat communiceren met patiënten, veilig en snel. 

Door Indiveo en BeterDichtbij slim in te zetten in de praktijk, zullen zorgverleners minder tijd kwijt zijn aan het uitleggen van medische informatie.

BeterDichtbij-Indiveo

Hoe werkt de integratie tussen BeterDichtbij en Indiveo?
Met de samenwerking wordt de hoogwaardige patiëntenvoorlichting in beeld en geluid (Divi’s) beschikbaar in de BeterDichtbij app. Hierdoor kunnen patiënten Indiveo informatie eenvoudig ontvangen via BeterDichtbij.

Wanneer een zorgverlener één of meerdere Divi’s met een patiënt wil delen, kan hij deze eenvoudig toevoegen aan een BeterDichtbij bericht voor de patiënt. Zo krijgt de patiënt een berichtje toegestuurd op de eigen telefoon, met daarin onder andere een link naar de Divi van Indiveo. Door Divi’s toe te voegen aan standaardantwoorden in BeterDichtbij, is het nog eenvoudiger om de juiste informatie op het juiste moment te versturen. Het versturen van deze informatie gebeurt altijd veilig en versleuteld, net als alle andere berichten en content die worden uitgewisseld via BeterDichtbij.

Wij gebruiken BeterDichtbij en willen Indiveo hieraan toevoegen, hoe doe ik dat?
Neem contact met ons op óf met je contactpersoon van BeterDichtbij. Integreren gaat vlot en daarmee belast de inrichting  nauwelijks de zorgverleners.

Wij willen graag een demonstratie
Dat kan! Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?