Begrijpelijke uitleg over een Port-a-Cath in het Amphia
Kun je iets vertellen over hoe de productie is gestart?
“Ik ben begonnen met het verzamelen van verschillend materiaal over de Port-a-Cath. Dit materiaal heb ik voorgelegd aan chirurgen, radiologen en medewerkers van de poliklinische OK. Zo konden zij controleren of de verzamelde beelden overeenkwamen met de werkelijkheid.”
“Nadat we het diverse materiaal bij Margot hadden aangeleverd, startte het productieproces”.
“Nu willen we met deze begrijpelijke en beeldende informatie de patiënttevredenheid verhogen, een mooie uitdaging waarbij we ook worden begeleid door Indiveo.”
— Annedit Jas, manager vakgroep Chirurgie
Hoe ben je begeleid tijdens de productie?
“Margot was heel duidelijk over de stappen in het productieproces. Ze spoorde ons aan om kritisch te kijken naar het eerste storyboard.” (Een storyboard is de inhoudelijke verhaallijn zoals deze geanimeerd gaat worden).
“Tijdens het proces maak je steeds keuzes. In de eerste fase kan er nog veel aangepast, toegevoegd of verwijderd worden, dat kan (en hoeft) later niet meer. Op basis van onze feedback werd de animatie in opeenvolgende stappen uitgewerkt tot een eindproduct met een voice-over. Het Studio team van Indiveo heeft een mooi product opgeleverd!”
De vakgroep chirurgie van het Amphia in Breda zet in op patiënttevredenheid.
Hoe heb je het productieproces ervaren?
“Ik vond het een prettig productieproces en we zijn goed begeleid, nu willen we met deze begrijpelijke en beeldende informatie de patiënttevredenheid verhogen, een mooie uitdaging waarbij we ook worden begeleid door Indiveo.”