Indiveo groeit verder met investering

Indiveo, de leverancier van begrijpelijke patiënteninformatie in Nederland, heeft een nieuwe investeringsronde afgerond. Met de kapitaalinjectie zullen oprichters Ralph Koppers en Edwin de Boer het bedrijf opschalen om álle patiënten in Nederland te informeren. 

Indiveo maakt patiënteninformatie middels animaties. Patiënten bekijken deze informatie via de voorkeurskanalen van een ziekenhuis, bijvoorbeeld via een eigen omgeving of via diverse apps.

Steeds meer ziekenhuizen kiezen voor Indiveo als partner voor hoogwaardige informatie voor patiënten. Indiveo biedt ziekenhuizen een omvangrijke en groeiende bibliotheek vol begrijpelijke informatie en een uniek platform voor het beheer van deze informatie. ‘Elk ziekenhuis profiteert met Indiveo van de hoogste kwaliteit informatie voor patiënten in een whitelabel omgeving, want ziekenhuizen hechten terecht waarde aan hun identiteit’, aldus oprichter en longarts Ralph Koppers. Operationeel directeur Edwin de Boer vult aan: ‘De geautomatiseerde technische koppeling van Indiveo met patiëntenportalen en medische (zorg-)applicaties zorgt bovendien voor een vlotte en eenvoudige implementatie. Ons doel is om álle patiënten te voorzien van begrijpelijke, eenduidige informatie’.

Investering 

De investering wordt gedaan door angel investors Dataconfetti en Sander Prinsen. Met deze investeringsronde kan Indiveo haar ambitie om marktleider te worden in hoogwaardige content voor patiënten in Nederland realiseren. 

“Indiveo heeft zich de afgelopen jaren bewezen in de communicatie en voorlichting tussen zorgverleners en patiënten. Het bedrijf heeft een goede reputatie en tractie in deze razendsnelle, groeiende markt. Een ideale basis om verder op te bouwen”, aldus Sander Prinsen.

Ook Jeroen Bos van Dataconfetti is erg enthousiast: “Indiveo past uitstekend in de missie van Dataconfetti om betekenisvolle Noordelijke start- en scale ups te ondersteunen in hun groei. Indiveo voegt iets wezenlijks toe aan de gezondheidszorg en wij verwachten Indiveo te kunnen helpen met onze jarenlange ondernemerservaring om duurzaam te groeien tot een wereldspeler.”

Deel dit bericht via e-mail en socialmedia

Meer nieuws