Anesthesiologie en pijnbestrijding

Dit specialisme bestaat uit de volgende Divi’s

Over dit specialisme

Onder het specialisme anesthesiologie (anesthesie) vallen alle soorten verdovingen die voor operaties worden gegeven. Het doel van anesthesie is om pijn bij patiënten weg te nemen. Er bestaan verschillende soorten anesthesie, zoals algehele en plaatselijke anesthesie. Voor het specialisme hebben wij een aantal meest voorkomende vormen van anesthesie vertaald naar duidelijke animaties die in elk ziekenhuis te gebruiken zijn. 

Van de Divi’s epidurale verdoving, spinale verdoving, algehele anesthesie en epidurale anesthesie is zowel een mannelijke als vrouwelijke variant beschikbaar.

Als ik start met het thema, kan ik daarna nog extra Divi’s toevoegen?

Zeker, Indiveo biedt een flexibele omgeving waar eenvoudig Divi’s kunnen worden toegevoegd.

Wij willen graag starten met een thema, kan ik deze Divi’s ook voor mijn andere teamborden gebruiken?

Ja. Je huurt Divi’s als organisatie en je maakt als organisatie zelf teams aan. Je beslist dus zelf welke teams de Divi’s op hun bord te zien krijgen.

Wij willen een Divi die nog niet beschikbaar is, wat nu?

Wij willen alle onderzoeken, ziektebeelden en therapieën dekken. Dit doen we met elkaar en elke maand worden er nieuwe Divi’s toegevoegd. Mocht jullie Divi er niet bij staan dan kun je alle bestaande (digitale) informatie, zoals jullie PDF-folders, eenvoudig toevoegen aan Indiveo. 

Mocht je zelf een Divi willen maken? Lees hier maatwerk dan alles over maatwerk en neem contact met ons op!

Hoeveel tijd kost het om te starten met dit thema?

Starten met Indiveo is eenvoudig en gaat heel snel. De doorlooptijd van ‘start huren’ tot ‘start versturen’ bedraagt enkele dagen.

Meer specialismen