Samenwerking Indiveo en Patient Journey App

Indiveo is ontwikkeld om begrijpelijke zorginformatie gemakkelijk te kunnen integreren in elke workflow en met alle goede apps die worden gebruikt. Eenvoudig koppelen is daarbij essentieel! We zijn daarom enorm trots op de samenwerking met de Patient Journey App.
SAmenwerking_Indiveo_Patient_Journey_app

Patient Journey App

De Patient Journey App begeleidt en monitort patiënten gedurende hun hele behandeling. Eén van hun focuspunten is het gedoseerd aanbieden van informatie op het juiste moment. Perfect dus voor de zorginformatie van Indiveo. Al onze Divi’s bevatten begrijpelijke uitleg over één onderwerp, zoals een onderzoek, ziektebeeld of therapie. Hierin maken animaties complexe medische concepten begrijpelijk en toegankelijk voor alle patiënten.

Animaties en Divi’s in elk zorgpad

Zorgverleners kunnen nu moeiteloos Divi’s toevoegen aan alle zorgpaden die ze hebben gecreëerd in de Patient Journey App. Door simpelweg een animatie of een link toe te voegen via het platform van Patient Journey App, kunnen zorginstellingen de zorgpaden visualiseren en patiënten een duidelijk beeld geven van wat ze kunnen verwachten.

Op naar een verbonden gezondheidszorg

Het bundelen van de krachten van Indiveo en Patient Journey App draagt bij aan een betere zorgervaring en versterkt de communicatie tussen zorgverlener en patiënt. Een mooie stap in de reis naar meer innovatieve oplossingen. Essentieel voor een toekomstbestendige gezondheidszorg.

Meer weten over hoe je Divi’s efficiënt in kunt zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer nieuws