Uitbreiding van de samenwerking met Ziekenhuis Nij Smellinghe

Bert Kleinlugtenbeld (Voorzitter raad van bestuur) en Edwin de Boer (Directeur Indiveo)

Bert Kleinlugtenbeld (Voorzitter Raad van Bestuur) en Edwin de Boer (Directeur Indiveo) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Rinkje van der Mei (Capaciteitsregisseur Longziekten) en Marijke Kooijmans (Programmamanager) waren al enthousiast en voorstander van onze Divi’s toen Indiveo nog in de kinderschoenen stond. José van Vegten (Bedrijfskundige ZVE-manager) kent ons al vanuit haar tijd bij MCL en met elkaar hebben deze drie dames het voor elkaar gekregen om de samenwerking uit te bouwen tot een ziekenhuisbrede inzet van Indiveo in de aankomende periode.

Het moment valt perfect samen met het programma ‘Visie Poliklinieken’ van Nij Smellinghe, waarbij de polikliniek is overgestapt van papieren patiëntenfolders naar digitale patiënteninformatie. We zijn verheugd dat we onze Divi’s hieraan mogen toevoegen. Zo zorgen we met elkaar voor toegankelijke en begrijpelijke informatie.

Projectteam Roana van Kempen (Klantsuccesmanager Indiveo), Rinkje van der Mei (Capaciteitsregisseur Longziekten, Marijke Kooijmans (Programmamanager) en José van Vegten (Bedrijfskundige ZVE-manager)

Projectteam Roana van Kempen (Klantsuccesmanager Indiveo), Rinkje van der Mei (Capaciteitsregisseur Longziekten, Marijke Kooijmans (Programmamanager) en José van Vegten (Bedrijfskundige ZVE-manager)

Klantsuccesmanager Roana van Kempen zal samen met Rinkje en Marijke zorgdragen voor het uitrollen van Indiveo binnen Nij Smellinghe en er een groot succes van maken!

Dit mooie moment werd officieel ingeluid door Bert Kleinlugtenbeld (Voorzitter raad van bestuur) en Edwin de Boer (Directeur Indiveo) met een gezellige bijeenkomst en een heerlijk gebakje. Samen met Nij Smellinghe gaan we de komende jaren hard aan de slag om alle patiënten en hun naasten beeldend en begrijpelijk te informeren over hun zorg.

Deel dit bericht via e-mail en socialmedia

Meer nieuws