Dit specialisme bestaat uit de volgende Divi’s

Over dit specialisme

Veel ziekenhuizen bieden uitstekende zorg voor borstafwijkingen en bij veel van Nederlandse ziekenhuizen vormt excellente mammazorg een belangrijk speerpunt. Met Divi’s voor mammacare biedt Indiveo deze ziekenhuizen een informatiepakket om de informatie voor mammapatiënten te verbeteren.

Binnen het mammacarepakket ligt de focus op het begrijpelijk uitleggen van complexe ziektebeelden zoals DCIS en borstkanker en verschillende behandelingen zoals endocriene therapie en chemotherapie.

Als ik start met het thema, kan ik daarna nog extra Divi’s toevoegen?

Zeker, Indiveo biedt een flexibele omgeving waar eenvoudig Divi’s kunnen worden toegevoegd.

Wij willen graag starten met een thema, kan ik deze Divi’s ook voor mijn andere teamborden gebruiken?

Ja. Je huurt Divi’s als organisatie en je maakt als organisatie zelf teams aan. Je beslist dus zelf welke teams de Divi’s op hun bord te zien krijgen.

Wij willen een Divi die nog niet beschikbaar is, wat nu?

Wij willen alle onderzoeken, ziektebeelden en therapieën dekken. Dit doen we met elkaar en elke maand worden er nieuwe Divi’s toegevoegd. Mocht jullie Divi er niet bij staan dan kun je alle bestaande (digitale) informatie, zoals jullie PDF-folders, eenvoudig toevoegen aan Indiveo. 

Mocht je zelf een Divi willen maken? Lees hier maatwerk dan alles over maatwerk en neem contact met ons op!

Hoeveel tijd kost het om te starten met dit thema?

Starten met Indiveo is eenvoudig en gaat heel snel. De doorlooptijd van ‘start huren’ tot ‘start versturen’ bedraagt enkele dagen.

Meer specialismen