BENU en Indiveo starten samenwerking

BENU en Indiveo slaan de handen ineen om patiënten begrijpelijk en beeldend te informeren. Als start van de samenwerking zijn er twee Divi’s ontwikkeld voor patiënten die met BENU in contact komen en voor patiënten die te maken krijgen met het StomazorgPlus Service van BENU.

BENU

BENU is een belangrijke zorgverlener in Nederland met ruim 3,4 miljoen klanten en 3500 medewerkers. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen en samenwerking met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten, maakt BENU zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker. Bij de 345 apotheken van BENU kunnen patiënten terecht voor advies, medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen voor onder andere diabetes, incontinentie, medische voeding, stoma- en wondzorg.

BENU Hulpmiddelenzorg

Onderdeel van het zorgaanbod van BENU is de BENU Direct hulpmiddelen zorg. BENU levert via dit programma medische hulpmiddelen thuis en advies op maat. Zorgverleners kunnen patiënten aanmelden voor dit programma. Om patiënten uitleg te geven over wat het programma inhoudt hebben we samen met BENU de Divi ‘BENU Hulpmiddelenzorg’ ontwikkeld. Zo zijn patiënten goed voorbereid op een nieuwe stap in het zorgproces.

Het is belangrijk dat patiënten vertrouwd raken met BENU en weten wat ze van BENU kunnen verwachten. De ontwikkelde Divi draagt daaraan bij. 

Informatie voor Stomazorg 

Het krijgen van stoma is een ingrijpende gebeurtenis. Een groot deel van de mensen met een  stoma krijgt te maken met complicaties. Daarom biedt BENU StomazorgPlus, een service om complicaties nog sneller te signaleren en de juiste zorg met goede materialen op maat te leveren. 

In de Divi worden patiënten begrijpelijk geïnformeerd over de StomazorgPlus Service en de ondersteuning die Benu levert. Daarnaast krijgen patiënten in de Divi uitleg over de verschillende hulpmiddelen die bij problemen met de stoma ingezet kunnen worden. 

Gericht informeren 

BENU gaat de informatie zelf integreren in hun eigen omgevingen om haar klanten gericht te informeren. Ook is de informatie beschikbaar in de Indiveo Divitheek en kosteloos te gebruiken voor ziekenhuizen die gebruik maken van Indiveo.

Ook Indiveo partner worden?

Wil je ook partner worden van Indiveo? Neem contact met ons op.

Deel dit bericht via e-mail en socialmedia

Meer nieuws