Nieuwe Divi’s, nieuwe afdelingen, nieuwe gebruikers

De Divi’s in de Indiveo bibliotheek nemen alsmaar toe en daardoor hebben we de afgelopen maanden veel nieuwe afdelingen en zorgverleners mogen aansluiten op ons platform en daar zijn we trots op!

Onder andere voor de afdelingen Cardiologie, Maag, darm- en leverziekten, Urologie, Anesthesiologie en Oncologie hebben we veel nieuwe Divi’s ontwikkeld om patiënten informatie echt te laten begrijpen.

Alle Divi’s bevatten animaties, afbeeldingen en pictogrammen om het uitleggen van een onderzoek, ziektebeeld of een behandeling effectief te maken. Zorgverleners zijn minder tijd kwijt aan uitleg en patiënten begrijpen beter wat ze te wachten staat!

Oncologische Divi’s hadden de afgelopen tijd onze speciale aandacht. Zo hebben we de Divi’s Kanker, Longkanker, Chemotherapie, Radiotherapie, Immunotherapie, Doelgerichte therapie, Hormonale therapie, Liquid Biopsie, Behandelbeperking (wel/niet reanimeren). Al deze Divi’s helpen zorgverleners om de complexe informatie over te brengen en ruimte te creëren voor zorg en een goed gesprek.

Naast het produceren van animaties en beelden werken we ook voortdurend aan het gebruikersgemak en onze technieken om informatie beveiligd bij patiënten te krijgen.

Wilt u zelf eens zien hoe het informeren van patiënten er uit kan zien?
Of wilt u alle beschikbare Divi’s graag eens op een rij?

Deel dit bericht via e-mail en socialmedia

Meer nieuws